Wow, idolerna i Nacka Forum

Hej alla läsare!
Whoop, om du nu följer idol 2011, kommer du/ni fatta vad jag menar nu.
Haha ja, jag följer idol 2011, och tycker att det är hur bra som helst!
Jo, 15 november 2011 (tisdag) var nästan alla idolerna i Nacka Forum! Naturligtvis var jag där och tittade. Hade eller har, alltid önskat mig att få träffa dem, speciellt det två jag hejar på är Moa Lignell och André Zuniga. Tyvärr åkte André ut förra fredag, men han var i Nacka Forum ändå. Höll hans hand 2 gånger, fick en autograf från honom och en penna. Tog massor av bilder på han, och lite snack. Mina önskningar blev sanna. Jag fick också en autograf från Moa Lignell.
André har alla tjejer bakom sig, och en av dem är jag ^^ det kommer en bild nere! Men i alla fall, nu är det bara 5 stycken som är kvar, och jag hoppas att Moa vinner hela ”tävlingen”. Hon har skrivit en hitlåt som är hur bra som helst ”when i held ya”… Jag följer deras blogg, tycker det är hur roligt som helst!
  
André Zuniga, 17 år                                                       Moa Lignell, 17 år

Titta här är Moas låt!
http://www.youtube.com/watch?v=HSDYmrjn26w&feature=related

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *