Plugga?

Hej alla läsare!
Just nu sitter jag och små pluggar lite inför spanska provet som kommer om ca 1 – 2 veckor. Att få läxor helt ok för min del, men när det gäller PROV näe det gillar jag inte. ;(
Nu när man har blivit lite äldre blir allt mycket svårare med skolan. Inget och göra hemma, kanske titta på film snart? Japp, det ska jag i alla fall. Älskar fredagar eftersom då är det helg man får sova gott + varje fredagar börjar IDOL 2011 + en serie som jag gillar börjar då… Det är bara tre stycken som är kvar i idol, men jag hoppas på att Moa Lignell vinner! Hej då ha det så gött nu allesammans :D

Fotbolls matchen som vi körde i Zinkensdamm ”united for peace”. Själv körde jag med de äldre eftersom jag blev lånad ;D min talang = fotboll
Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Plugga?

  1. Elsa skriver:

    Wow, man fattar direkt att du har en väldigt bra taland! :D gillar att läsa dina inlägg

  2. Laila skriver:

    Nice skolblogg eller blogg. Tittar också på idol men jag önskar att robin tar hem hela skiten. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *