Vet, vet och vet…

Jag vet att jag brukar blogga, en dag men skriver igen typ om 1 månad. Typiskt mig.
Idag vaknade jag klockan 07.40. Därefter gick jag och byte om mig och fixade håret.
Efter det gick jag och gjorde smörgås till mig och tog ett glas mjölk. När jag hade ätit klart min frukost var klockan 08.05. Jag tog på mig min jacka och mina skor. Sedan gick jag ner. Därpå ringde Deniz mig och sa om vi kunde gå tillsammans. Jag sa till henne att jag var vid centrum, så vi träffades där och gick tillsammans till skolan.
När jag var i skolan så var min första lektion mentorstid (som vanligt), vi jobbade lite med matte i 30 minuter. Efter mentorstid hade vi Svenska lalalal och så vidare.

Just nu pluggar jag på spanska, eftersom vi har spanska prov imorgon…

Bild från google.
Har tänkt att ladda ner foton när jag gör inlägg… 

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *