Fisksätraskolan… har gjort mina dagar <3

Här slänger jag på ett snabbt inlägg då för att en person ville att jag skulle blogga. hmm… Ska nog skriva om min ”gamla” skolan, eller rättare sagt ”förra” skolan som kommer att bli när jag börjar i min nya skola.

Fisksätraskolan… Jo, den skolan glömmer jag nog aldrig, aldrig. Jag har gått där då sen jag var liten och helt plötsligt får man reda på att det ska stänga ner högstadiet. Trist. Vi alla var som en familj där. Då menar jag att det var ett ganska litet skola jämför med andra skolor. Men det var det som var BRA! Vi alla var som en familj, alla kände igen alla lärare, alla kände igen varandra, alla bodde i samma ort…

Nu är det 16 dagar kvar då man ska börja i en helt ny skola. Jag bara hoppas, HOPPAS på att det ska gå lika bra som det har gått i fisksätraskolan för mig. Jag kan tala ärligt att på sätt och vis blev jag glad över att börja i en annan skola. Just varför jag tycker så orkar jag nog inte berätta. Men Erik Langby borde verkligen inte stänga ner skolan och säga  ”Eleverna är inte så upprörda, utan det är de vuxna som är mest upprörda.” Nej han hade sååå fel, vi var visst upprörda? Han hade varken frågat oss om detta eller våra föräldrar + det vuxna i skolan. Han bara tog ett beslut. Vad tänkte han med? Det var liksom vår skola som skulle stängas ner, det var vi som var eleverna där inte han. Jag ville gå ut nian där… Aja synd att sådana personer finns i världen…

Aja… I alla fall Fisksätraskolan resan var nog slut för min del! Ett sista mening:
FISKSÄTRASKOLAN HAR GJORT MINA DAGAR DÅ JAG HAR VART LEDSEN OCH GLAD <3

För er som inte hade sett det i tidningen eller på nätet kan klicka på länken här under och läsa mer om detta:
http://www.nvp.se/Arkiv/Artiklar/2012/01/Vi-ar-visst-upprorda/

Det här inlägget postades i Okategoriserad. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *